Lattiapinnoitus

Lattiapinnoitukset laatutyönä Uudellamaalla

Laadukkaat materiaalit sekä ammattitaitoiset tekijät luovat pohjan laadukkaan lattiapinnoituksen onnistumiselle. Helsingin Mineraalipinnoitus Oy tekee monipuolisia lattiapinnoituksia koko Uudenmaan alueella. Käytämme lattiatöissä aina johtavien pinnoitevalmistajien tuotteita, joista kokeneet ammattilaisemme valitsevat tilaan parhaiten sopivimman vaihtoehdon.

Hyväksi havaittujen materiaalien ja menetelmien sekä yli 30 vuoden kokemuksen avulla toteutamme kestäviä lattiaratkaisuja, jotka palvelevat käyttäjiään niin teollisuushalleissa, varastoissa kuin esimerkiksi julkisissa tiloissa. Ota yhteyttä ja kerro meille pinnoitustarpeistasi!

Lattiapinnoitukset olosuhteiden ja vaatimusten mukaan

Lattiapinnoitus tulee tehdä pinnoitteella, joka vastaa alustan laatua ja sääolosuhteita sekä täyttää tilalle asetetut ulkonäkövaatimukset. Lisäksi lattiapinnoitteen on vastattava niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kohteen ja asiakkaan tarpeisiin.

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme niin teknisesti kuin taloudellisesti ihanteellisimman lattiaratkaisun, käytössämme on laaja valikoima eri ominaisuuksilla varustettuja pinnoitteita. Koska lattiapinnoitus tehdään aina asiakas- ja tilakohtaisesti, asiantuntijamme valitsevat pinnoiteratkaisut aina tilassa käytettyä materiaalia vastaaviksi.

Laajasti erilaisia käyttötarkoituksia

Erilaisten pinnoitemateriaalien ansiosta lattiapinnoitusta voidaan hyödyntää monipuolisesti lääke- ja elintarviketeollisuuden tarpeista aina julkisiin tiloihin asti. Lattiapinnoitus voidaan toteuttaa esimerkiksi seuraaviin kohteisiin: terassit, varastot, teollisuushallit, pysäköintihallit, lastauslaiturit, korjaamot, autotallit, myymälät, julkiset tilat, suurkeittiöt ja pesulat. Tutustu referensseihimme ja kuvagalleriaamme!

Kysy lisää lattiapinnoituksista!

Helsingin Mineraalipinnoitus Oy:n kotipaikka on Porvoo, josta toimialue ulottuu koko Uudellemaalle. Kun tarvitset lattiapinnoituksen tai lattiatöiden asiantuntijaa, ota meihin yhteyttä!