ESD-lattiapinnoitus

Korkealaatuiset, sähköä johtavat lattiapinnoitteet Uudellamaalla

ESD-lattiapinnoitus on kestävä ja laadukas pinnoitus, joka on suunniteltu johtamaan sähköä ja estämään sähkönpurkauksia. Erityisten ominaisuuksiensa johdosta sitä käytetään laajalti niin leikkaussaleissa, IT-konesaleissa, lääke- ja kemianteollisuudessa sekä muissa teollisuus- ja varastotiloissa, joissa käsitellään esimerkiksi tulenarkoja aineita tai elektroniikkaa. Helsingin Mineraalipinnoitus Oy asentaa ESD-lattiapinnoitteita ympäri Uudenmaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vaatimukset täyttävä ESD-lattiapinnoitus

ESD (electrostatic discharge) tarkoittaa staattisen sähkövarauksen purkautumista, mikä on monille tuttua arjen pienistä ”kipinäpurkauksista”. Yllä mainituissa tiloissa ja teollisuudenaloilla pienikin määrä staattista sähköä voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia, mistä johtuen lattiamateriaali tulee valita erityisellä huolella. 

Toteuttamamme ESD-lattiapinnoitukset täyttävät elektroniikkateollisuuden mittausstandardin SFS EN 61340-5-1 vaatimukset varauksia johtavalle tai -poistavalle lattiapinnalle. Lisäksi ne ovat kestäviä, helposti puhdistettavia ja pitkäikäisiä lattiapinnoitteita, minkä ansiosta ne täyttävät hyvin teollisuus- ja varastolattioille asetetut vaatimukset.

ESD-lattiapinnoitukset turvallisesti ja tarkasti

Helsingin Mineraalipinnoitus Oy:n ammattilaiset asentavat ESD-lattiapinnoituksia betonilattioihin kokenein ja huolellisin ottein. Palvelemme monipuolisesti sekä rakennusliikkeitä että eri teollisuudenaloja, myös yksityisasiakkaita. Toimialueemme ulottuu Porvoosta ympäri Uudenmaan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lattiatarpeistasi!