Lattiapäällystys

Ensiluokkaisia lattiapäällysteitä ympäri Uudenmaan

Kun lattiapäällystys toteutetaan laadukkaiden lattiamateriaalien ja työmenetelmien sekä käyttötarkoituksen ja olosuhteiden asettamien vaatimusten mukaisesti, se tarjoaa optimaalisen lattiapinnan vuosiksi eteenpäin. Helsingin Mineraalipinnoitus Oy toteuttaa kattavasti erilaisia lattiapäällystystöitä niin teollisuus- ja varastoaloille kuin julkisiin kohteisiin ja yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Palvelemme Porvoosta käsin koko Uudenmaan alueelle. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Lattiapäällystykset pintakäsittelyn ammattilaisilta

Henkilöstömme koostuu pintakäsittelyalan moniottelijoista, joiden lajeihin kuuluvat niin akryyli- ja epoksilattiat, Superfloor-lattiat kuin muutkin lattiapäällystystyöt. Osaaminen ulottuu myös muihin lattiatöihin: teemme huolella lattioiden timanttihionnat  ja pohjatyöt, lattiasaneeraukset sekä muut tarvittavat työt, joiden avulla asiakas voi käyttää uutta lattiaansa tyytyväisin mielin. Joustavan palvelumme ansiosta voimme toimittaa asiakkaillemme myös erikoisempia lattiaratkaisuja ja valmistaa kestävät lattiapinnat haasteellisempiinkin kohteisiin.

Laatua lattiallesi – tilaa lattiapäällystystyöt meiltä

Helsingin Mineraalipinnoitus Oy tunnetaan lattiapäällystystöiden asiantuntijana ympäri Uudenmaan. Porvoosta ponnistavalla yrityksellämme on takanaan jo yli 30 vuotta erilaisten lattioiden parissa, joten voit luottaa kohteesi lattiapäällystystyöt huoletta ammattilaistemme käsiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteestasi!

Lattiapäällystyspalvelumme etuja

  • Kokonaisvaltainen palvelu
  • Myös erikoisemmat ratkaisut
  • Kokeneet ammattilaiset
  • Tehokas kalusto
  • Laadukkaat pinnoitusmateriaalit
  • Työt tehdään sovitusti ajallaan
  • Laadukas, kestävä työnjälki