Lattian timanttihionta

Tehokas hiontakäsittely betonilattioille Uudellamaalla

Lattian timanttihionta on ratkaisevan tärkeä pohjatyö, joka tehdään päällystettävälle betonilattialle tartunnan lisäämiseksi ja epätasaisuuksien oikaisemiseksi. Betonilattian timanttihionta soveltuu sekä vanhojen lattioiden saneeraukseen että uusien pinnoitettavien lattioiden sementtiliiman poistoon. Helsingin Mineraalipinnoitus Oy:n avulla suurienkin lattiapintojen timanttihionta sujuu tarkasti ja siististi – sijaitsipa kohde Porvoossa, Helsingissä tai muualla Uudellamaalla. Ota yhteyttä ja ehdota meille omaa kohdettasi!

Lattian timanttihiontaa tehokkaasti ja pölyttömästi

Perinteiset hiontamenetelmät aiheuttavat usein pöly- ja meluhaittoja, minkä vuoksi ne eivät sovellu esimerkiksi julkisiin kohteisiin. Lattian laadukas timanttihionta mahdollistaa alustan käsittelyn sopivaksi ja varmistaa täydellisen tartunnan.

Käytössämme ovat markkinoiden tehokkaimmat HTC-timanttihiontakoneet, jotka soveltuvat vaativiinkin kohteisiin. Kiinnitämme erityistä huomiota alustan puhdistamiseen, jotta lattian timanttihionta ja esikäsittely onnistuvat mahdollisimman laadukkain työjäljin. Huipputehokkaiden pölynerottimien ansiosta lattian timanttihionta tapahtuu täysin pölyttömästi.

Kutsu timanttihionnan ammattilaiset töihin

Helsingin Mineraalipinnoitus Oy suorittaa betonilattioiden timanttihiontatöitä laajan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tulemme mielellämme mukaan laajoihinkin projekteihin ja vastaamme omalta osaltamme lattian kuin lattian timanttihionnasta tarkoin tuloksin. Palvelemme asiakkaitamme koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lattian timanttihionnan etuja

  • Sopii sekä uusille että vanhoille lattioille
  • Tehokas laajoissakin kohteissa
  • Silottaa epätasaisuudet
  • Optimoi lattiapinnoitteen tartunnan
  • Poistaa sementtiliiman tehokkaasti
  • Pölytön hiontamenetelmä
  • Tasalaatuinen lopputulos